Want create site? With Free visual composer you can do it easy.

Prijzen PKIoverheid-certificaat

Op zoek naar een goedkoop PKI-certificaat? Krijg nu 50 euro korting op uw PKIoverheid-certificaat en bespaar direct. Alle certificaten worden uitgegeven door KPN BV. Deze staat geregistreerd is als certificatiedienstverlener ofwel een Trusted Service Provider. Zo bent u verzekerd van een betrouwbaar certificaat van een betrouwbare aanbieder.

PKIOverheid-servercertificaat

Het PKIOverheid-servercertificaat wordt onder andere gebruikt voor de communicatie naar banken en de belastingdienst. Daardoor is het certificaat vaak nodig bij bijvoorbeeld aangiftesoftware. Met het PKI certificaat kan gecommuniceerd worden met SBR en Digipoort.

Claim nu 50 euro korting op een tweejarig PKIoverheid-certificaat. Zo betaalt u geen 449,-, maar slechts 399,- euro. Deze prijs is inclusief identificatie op een locatie naar keuze. Er zijn dus geen bijkomende kosten!


Overige PKIoverheid-certificaten

Naast het PKIoverheid-servercertificaat zijn er nog meer certificaten beschikbaar. Zo bieden wij ook beroepscertificaten en persoonlijke certificaten aan. Heeft u dus interesse in één of meer van onderstaande certificaten? Neem dan contact op.

PKIoverheid Beroepsgebonden certificaat
Heeft u een erkend beroep? Met PKIoverheid beroepscertificaten kunt u handelen uit hoofde van uw beroep. U bent dan zowel certificaathouder als abonnee. Onder de erkende beroepen vallen bijvoorbeeld de registeraccountant, notaris en gerechtsdeurwaarder.

PKIoverheid Persoonlijk certificaat
Om veilig te communiceren is het van belang dat er geen twijfel bestaat over de identiteit van de communicatiepartners. Wissel je vertrouwelijke informatie uit met een overheidsdienst? Dan wil je er zeker van zijn dat de uitgewisselde informatie niet onderschept of veranderd kan worden. In deze situaties bieden PKIoverheid persoonlijke certificaten uitkomst.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.